River INN Resort and SPA

Baş aşpaz

undefined 

Nəyi bilməlidir:

  • Qida Təhlükəsizlik Qaydalarını;
  • Ərzaqların və hazırlanmış məhsulların saxlama müddətlərini və şərtlərini;
  • Azərbaycan dili və Rus dili (İngilis dili arzuolunandır);
  • Sərbəst istifadəçi səviyyəsində Microsoft Word, Excel, Outlook proqramlarını.

Nəyi bacarmalıdır:

  • Davranış və ünsiyyət;
  • Təhliletmə və qərarvermə;
  • Məsuliyyəti üzərinə götürmə;
  • Detallara diqqət yetirmə;
  • Çeviklik;

Xüsusi tələblər:

  • Uyğun sahə üzrə təhsil;
  • Yaş həddi: 30-50 yaş;
  • Müvafiq vəzifə üzrə azı 5 il iş təcrübəsi;

Gözlənilən davranışlar:

  • Nizam-intizamlı;
  • Nəticəyönümlü;
  • Tələbetmə və yönləndirmə bacarığı;
  • Komandada işləmə və düzgün idarəetmə.
  • Gigiyenik qaydalara nəzarət etmə;

İş şəraiti: 

  • İş qrafiki: 5 günlük;
  • AR ƏM -nə müvafiq sənədləşmə;
  • Korporativ nömrə və lojman ilə təmin edilmə;
  • Ünvan: Xaçmaz rayonu, Nabran kəndi “River INN Resort & SPA” mehmanxanası

Vəzifə öhdəliyi:

  • Şirkətin keyfiyyət və qida təhlükəsizliyi standartlarını çox yaxşı bilməli və tətbiq etməli;
  • Bufetin hazırlanması, yenilənməsi və təmizlənməsi proseslərinə yardım etmək;
  • Bufetin xidmət göstərdiyi saatlarda əskilən məsulların yenidən doldurulmasını təmin etmək;
  • Qida təhlükəsizliyi mövzusuna aid hər hansı bir problemi həll etmək və qeydiyyatını aparmaq;
  • Məhsulların qəbulu və anbarda saxlanılmasına nəzarət etmək;
  • Mehmanxananın yemək xərclərinin büdcə ilə uyğun olmasını təmin etməyə kömək etmək üçün standart reseptlərə riayət etmək və tullantıları minimuma endirmək;
  • Xüsusi yeməklərin hazırlanması metodları və tərkibi ilə bağlı qonaqların xahişlərini yerinə yetirərkən, mümkün qədər çevik olmaq;
  • Bütün istismar avadanlıqları və ləvazimatlarını ehtiyatla istifadə edərək itkilər və tullantıları minimuma endirmək;
  • Aşpaz köməkçilərinin və texniki təmizlik işçilərinin standartlara uyğun çalışıb-çalışmadığına nəzarət etmək;
  • Mətbəxdə olan ləvazimatların istifadəsi zamanı diqqətli olmaq və bu barədə işçilərə məlumat vermək;
  • İstifadə olunan məhsullara nəzarət etmək və lazım olduğu zaman yeni məhsullar sifariş etmək;
  • Mətbəxdə olan bütün ərazilərin təmizliyinə və işçilərin uniformalarının səliqəli və gigiyenik olub-olmamasına nəzarət etməlidir;
  • Hər hansı bir problem və ya nöqsanla qarşılaşdığında bu barədə aşpazlara məlumat vermək və məsələnin qısa zamanda aradan qaldırılmasını təmin etmək;

Tələblərə uyğun nazmidlər öz CV-lərini mövzu hissəsində Baş aşpaz” qeyd etməklə [email protected] mailə göndərə bilərlər.

Elanın bitmə tarixi: 14.10.2022