CÀSÀ Culinary Arts Center of A

Restoran meneceri

undefined 

Vəzifə öhdəlikləri:

  • Restoranın satışlarının artırılması və restoranın inkişafının təmin edilməsi üçün strategiyanın yaradılması və təkliflərin şirkətin rəhbərliyinə  verilməsi.

  • Restoran işçilərini yoxlayır, təlimatlandırır

  • Restoran işçilərinin iş qrafiklərini idarə edir

  • Restoranın müəyyən olunmuş standartlara uyğun olaraq idarə edilməsində iştirak edir

  • Restoranda təqdim olunan yeməklərin gigiyena və təmizlik standartlarına uyğun olmasına nəzarət edir

  • Sifarişlərin qəbulu və icrasının təşkilinə nəzarət edir

  • Bütün məhsulların müəyyən olunmuş standartlarda və düzgün formada təqdim edilməsinə nəzarət edir

  • İşçi heyəti arasında daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət edir

  • İnventarın monitorinqini, bütün ərzaq məhsullarının və digər restoran ehtiyaclarının lazımi qədər doldurulmasını təmin etdir

  • Restoranın nağd pul axınının izlənməsi və ödənilməmiş borcların ödənilməsinə nəzarət edir

  • Müştəri xidmətini yaxşılaşdırma yollarını inkişaf etdirmək və həyata keçirmək üçün müştəri sorğularını nəzərdən keçirdir

  • Müştəri şikayətlərinin peşəkar şəkildə həll edilməsini təmin edir

  • Restoranın imicini yaxşılaşdırılması üçün yeni yollar təklif edir

  • Kassa xərclərinə nəzarət edir, səmərəliliyin artırılması üçün müəyyən tədbirlər görür.

  • Əməliyyat hesabatlarını və tələb olunan digər sənədləri hazırlayır müvafiq departamentlərə təqdim edir

  • Restoran avadanlıqlarını təmir və texniki baxış üçün qiymətləndirir və ehtiyac olduğu halda lazımi şöbəyə yönəldir

  • SOP prosedurlarının təşkilini və prossesə riayət edilməsini təmin edir

  • Restoran mətbəxinin işçilərinin xadimə-qabyuyanlarda daxil olmaqla iş keyfiyyətinə nəzarət edir, və onlar üçün qrafiklər təyin edir

  • Günlük və dərin təmizliyi yoxlayır, qrafikə uyğun olaraq bu prossesləri tənzimləyir.

  • Qanunvericiliklə üzərinə düşən digər vəzifə öhdəlikləri AR Əmək Məcəlləsi ilə müəyyən edilmiş qayda və tələblərə əsasən səmərəli və faydalı icra olunmasını öz öhdəsinə götürür.

Gözləntilər:

  • Azı 5 il F&B meneceri vəzifəsində iş təcrübəsi

  • Ali təhsil

  • Azərbaycan Rus və İngilis dillərinin yaxşı səviyyədə bilməlidir

  • Analitik düşünmə qabiliyyəti

  • Restoranın inkişafı üçün strateji planların qurulması bacarığı

Vakansıya ilə marağlanan şəxslərdən xahiş olunur məktubun mövzu qismində  Restoran meneceri” və məktubda mütləq əmək -haqqı gözləntilərini qeyd edib CV-nizi [email protected] mail ünvanına göndərsinlər

Elanın bitmə tarixi: 14.12.2023